Nabeschouwing Villarreal - Real Sociedad (1-2) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 20:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Villarreal het zaterdag 18 augustus 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Real Sociedad (1-2)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Gerard Moreno, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Willian José, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette Juanmi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Sociedad de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Real Sociedad dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Villarreal - Real Sociedad 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno met assist van S. Cáseres Villarreal 1-0
36' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Manu Morlanes Villarreal
40' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian José Real Sociedad 1-1
51' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor T. Hernández Real Sociedad
59' Wissel Real Sociedad Wissel Zurutuza voor Mikel Merino Real Sociedad
65' Wissel Villarreal Wissel Dani Raba voor Manu Morlanes Villarreal
67' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Cáseres Villarreal
68' Wissel Real Sociedad Wissel Juanmi voor Rubén Pardo Real Sociedad
71' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Juanmi Real Sociedad 1-2
73' Wissel Villarreal Wissel Trigueros voor Santi Cazorla Villarreal
75' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Juanmi Real Sociedad
77' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
80' Wissel Real Sociedad Wissel Aritz Elustondo voor Mikel Oyarzabal Real Sociedad
81' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor Pablo Fornals Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Real Sociedad
Opstellingen Villarreal - Real Sociedad
De opstellingen van Villarreal en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Real Sociedad

Villarreal en Real Sociedad treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 27 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Real Sociedad slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.