Nabeschouwing Cádiz - Elche (1-3) || Primera División 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 18:30 uur

In de Primera División 2020/2021 neemt Cádiz het zondag 16 mei 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Elche (1-3)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Elche is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 1-3 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. Jose Mari maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cádiz vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Elche kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Milla, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette D. Gonzalez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Elche de leiding in de wedstrijd nam.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Elche vergroot nadat Fidel de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Elche.

LIVE Cádiz - Elche 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Verdu Elche
15' Penalty Cádiz Penalty Jose Mari Cádiz 1-0
49' VAR: Afgekeurd doelpunt P. Milla Peña Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel P. Milla Peña Elche
53' Gele kaart Elche Gele kaart voor Josan Elche
58' Doelpunt Elche Doelpunt P. Milla met assist van R. Guti Elche 1-1
59' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor P. Piatti Elche
61' Wissel Cádiz Wissel J. Izquierdo voor A. Espino Cádiz
62' Wissel Cádiz Wissel P. Alcala voor J. Jonsson Cádiz
64' Doelpunt Elche Doelpunt D. Gonzalez Elche 1-2
66' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor I. Alejo Cádiz
72' Wissel Cádiz Wissel A. Negredo voor I. Saponjic Cádiz
72' Wissel Cádiz Wissel R. Sobrino voor Jose Mari Cádiz
73' Wissel Cádiz Wissel A. Fernandez voor I. Alejo Cádiz
73' Gele kaart Elche Gele kaart voor Fidel Elche
76' Gele kaart Elche Gele kaart voor D. Gonzalez Elche
77' Wissel Elche Wissel I. Marcone voor O. Mfulu Elche
77' Wissel Elche Wissel Cifu voor Josan Elche
84' Wissel Elche Wissel H. Palacios voor L. Boye Elche
88' Doelpunt Elche Doelpunt Fidel met assist van G. Carrillo Elche 1-3
91' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor A. Lozano Cádiz
93' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Fali Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Elche
Opstellingen Cádiz - Elche
De opstellingen van Cádiz en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Elche zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Elche

Cádiz en Elche treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Elche in de Primera División vond plaats op 28 november 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Cádiz 0
Winst Elche 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 12e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 19e plaats.