Nabeschouwing Eibar - Real Betis (1-1) || Primera División 2020/2021

Donderdag 13 mei 2021 - 20:00 uur

In de Primera División 2020/2021 neemt Eibar het donderdag 13 mei 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Real Betis (1-1)

De Primera División 2020/2021 wedstrijd tussen Eibar en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Betis kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Guardado. Lange tijd leek het erop dat SD Eibar het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk S. Enrich die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Eibar - Real Betis 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Guardado met assist van D. Lainez Real Betis 0-1
34' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
38' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Oliveira SD Eibar
46' Wissel SD Eibar Wissel Recio voor P. Diop SD Eibar
52' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor R. Correa SD Eibar
65' Wissel Real Betis Wissel A. Ruibal Garcia voor D. Lainez Real Betis
65' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Emerson Real Betis
72' Wissel SD Eibar Wissel K. Rodrigues voor B. Gil SD Eibar
72' Wissel Real Betis Wissel Loren voor C. Tello Real Betis
73' Wissel Real Betis Wissel Rodri voor B. Iglesias Real Betis
79' Wissel Real Betis Wissel S. Canales voor N. Fekir Real Betis
80' Wissel SD Eibar Wissel Y. Muto voor Cote SD Eibar
83' Doelpunt SD Eibar Doelpunt S. Enrich met assist van R. Correa SD Eibar 1-1
92' Wissel SD Eibar Wissel P. Leon voor S. Enrich SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Real Betis
Opstellingen Eibar - Real Betis
De opstellingen van Eibar en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Real Betis

Eibar en Real Betis treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Real Betis in de Primera División vond plaats op 30 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Eibar favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Eibar 5
Winst Real Betis 2
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 20e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 6e plaats.