Nabeschouwing Elche - Athletic Club (2-0) || Primera División 2020/2021

Zaterdag 22 mei 2021 - 18:00 uur

In de Primera División 2020/2021 neemt Elche het zaterdag 22 mei 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Athletic Club (2-0)

Het Primera División duel tussen Elche en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 2-0 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door L. Boye, waarmee Elche met 1-0 de leiding nam. Elche vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Guti op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Elche.

LIVE Elche - Athletic Club 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Elche Doelpunt L. Boye met assist van P. Milla Elche 1-0
33' Gele kaart Elche Gele kaart voor O. Mfulu Elche
57' Wissel Athletic Club Wissel U. Vencedor voor M. Vesga Athletic Club
57' Wissel Athletic Club Wissel I. Williams voor O. Sancet Athletic Club
58' Gele kaart Elche Gele kaart voor P. Piatti Elche
65' Wissel Elche Wissel J. Sanchez voor G. Verdu Elche
65' Wissel Elche Wissel I. Marcone voor P. Piatti Elche
72' Wissel Athletic Club Wissel I. Vicente voor Ibai Athletic Club
73' Doelpunt Elche Doelpunt R. Guti met assist van L. Boye Elche 2-0
74' Gele kaart Elche Gele kaart voor R. Guti Elche
75' Wissel Elche Wissel J. Mojica voor Josan Elche
75' Wissel Elche Wissel H. Palacios voor O. Mfulu Elche
83' Wissel Athletic Club Wissel O. de Marcos voor Lekue Athletic Club
90' Wissel Elche Wissel Nino voor L. Boye Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Athletic Club
Opstellingen Elche - Athletic Club
De opstellingen van Elche en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Athletic Club

Elche en Athletic Club treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 3 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 2 keer wist de ploeg van Elche te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Elche. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Elche 1
Winst Athletic Club 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 18e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 9e plaats.