Nabeschouwing Atlético Madrid - Getafe (4-3) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Atlético Madrid het zaterdag 12 februari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Getafe (4-3)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 4-3 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg L. Suarez van Atlético Madrid via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 19 minuten was het A. Correa die Atlético Madrid op een 1-0 voorsprong zette. In de 27e werd de voorsprong voor Atlético Madrid verdubbeld dankzij een doelpunt van M. Cunha.

In de 30e minuut was het Getafe dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van B. Mayoral. In de 37e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Getafe speler E. Unal. In de 42e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Getafe speler E. Unal. In de 49e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was A. Correa die de score op 3-3 zette en daarmee Atlético Madrid weer op gelijke hoogte bracht. Na 58 minuten moest Felipe van Atlético Madrid van het veld vertrekken vanwege een rode kaart, waardoor Atlético Madrid de wedstrijd met 10 man moest vervolgen. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door M. Hermoso van Atlético Madrid die daarmee in de 89e minuut de eindstand bepaalde: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ricardo De Burgos Bengoetxea bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Atlético Madrid.

LIVE Atlético Madrid - Getafe 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Savic Atlético Madrid
9' Penalty gemist Atlético Madrid Penalty gemist L. Suarez Atlético Madrid
13' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor B. Lecomte Atlético Madrid
15' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Djene Getafe
19' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Correa Atlético Madrid 1-0
21' Gele kaart Getafe Gele kaart voor N. Maksimovic Getafe
22' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
27' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt M. Cunha Atlético Madrid 2-0
30' Doelpunt Getafe Doelpunt B. Mayoral met assist van J. Jankto Getafe 2-1
37' Penalty Getafe Penalty E. Unal Getafe 2-2
42' Penalty Getafe Penalty E. Unal Getafe 2-3
45' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
47' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Suarez Atlético Madrid
49' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Correa met assist van T. Lemar Atlético Madrid 3-3
55' Wissel Getafe Wissel O. Yokuslu voor E. Unal Getafe
58' Rode kaart Atlético Madrid Rode kaart voor Felipe Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Hermoso voor L. Suarez Atlético Madrid
74' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Vrsaljko voor A. Correa Atlético Madrid
74' Wissel Atlético Madrid Wissel R. De Paul voor G. Kondogbia Atlético Madrid
74' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor M. Cunha Atlético Madrid
76' Wissel Getafe Wissel J. Mata voor S. Mitrovic Getafe
81' Wissel Getafe Wissel G. Villar voor O. Rodriguez Getafe
81' Wissel Getafe Wissel J. Silva voor J. Jankto Getafe
89' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt M. Hermoso met assist van Joao Felix Atlético Madrid 4-3
92' Wissel Atlético Madrid Wissel H. Herrera voor T. Lemar Atlético Madrid
95' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Silva Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Getafe
Opstellingen Atlético Madrid - Getafe
De opstellingen van Atlético Madrid en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Getafe

Atlético Madrid en Getafe treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Getafe in de Primera División vond plaats op 21 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 22 keer te winnen, terwijl Getafe slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 22
Winst Getafe 3
Gelijkspel 5
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 6e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 15e plaats.