Nabeschouwing Barcelona - Cádiz (0-1) || Primera División 2021/2022

Maandag 18 april 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Barcelona het maandag 18 april 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Cádiz (0-1)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door L. Perez, waarmee Cádiz met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Barcelona dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Cádiz uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Barcelona - Cádiz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
48' Doelpunt Cádiz Doelpunt L. Perez Cádiz 0-1
61' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor L. Hernandez Cádiz
61' Wissel FC Barcelona Wissel P. Aubameyang voor M. Depay FC Barcelona
64' Wissel Cádiz Wissel I. Alejo voor S. Sanchez Cádiz
64' Wissel Cádiz Wissel Fede voor Jose Mari Cádiz
70' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Dest FC Barcelona
76' Wissel Cádiz Wissel C. Akapo voor R. Parra Cádiz
77' Wissel Cádiz Wissel V. Chust voor J. Jonsson Cádiz
77' Wissel FC Barcelona Wissel A. Traore voor C. Lenglet FC Barcelona
77' Wissel FC Barcelona Wissel L. de Jong voor F. de Jong FC Barcelona
82' Wissel Cádiz Wissel S. Arzamendia voor R. Sobrino Cádiz
94' Wissel FC Barcelona Wissel O. Mingueza voor S. Dest FC Barcelona
94' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor F. Torres FC Barcelona
98' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Alba FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Cádiz
Opstellingen Barcelona - Cádiz
De opstellingen van Barcelona en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Cádiz

Barcelona en Cádiz treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Cádiz in de Primera División vond plaats op 23 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona 2
Winst Cádiz 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 2e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 18e plaats.