Nabeschouwing Cádiz - Athletic Club (2-3) || Primera División 2021/2022

Donderdag 21 april 2022 - 20:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Cádiz het donderdag 21 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Athletic Club (2-3)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 2-3 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Athletic Club kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van R. Garcia. Athletic Club kreeg via I. Muniain in de 22e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Valentín Pizarro Gómez de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 22e werd de voorsprong voor Athletic Club verdubbeld dankzij een doelpunt van I. Muniain.

In de 33e minuut volgde een derde treffer van Athletic Club, waarmee M. Vesga zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 56 minuten deed L. Perez iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cádiz werd verkleind tot 1-3. Na 71 minuten kon M. Vesga van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Athletic Club het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Het lukte Cádiz na 87 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat R. Sobrino de 2-3 wist te scoren.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Valentín Pizarro Gómez bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Athletic Club.

LIVE Cádiz - Athletic Club 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Athletic Club Doelpunt R. Garcia met assist van I. Williams Athletic Club 0-1
9' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Lozano Cádiz
21' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor V. Chust Cádiz
22' Penalty gemist Athletic Club Penalty gemist I. Muniain Athletic Club
22' Doelpunt Athletic Club Doelpunt I. Muniain Athletic Club 0-2
33' Doelpunt Athletic Club Doelpunt M. Vesga met assist van I. Muniain Athletic Club 0-3
48' VAR: Afgekeurd doelpunt I. Williams Arthuer Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel I. Williams Arthuer Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel A. Petxa voor O. de Marcos Athletic Club
50' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Martinez Athletic Club
55' Wissel Cádiz Wissel Jose Mari voor C. Akapo Cádiz
55' Wissel Cádiz Wissel L. Perez voor San Emeterio Fede Cádiz
55' Wissel Cádiz Wissel Fali voor V. Chust Cádiz
56' Doelpunt Cádiz Doelpunt L. Perez Cádiz 1-3
63' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor M. Vesga Athletic Club
63' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor J. Cala Cádiz
68' Wissel Athletic Club Wissel O. Zarraga voor N. Williams Athletic Club
68' Wissel Athletic Club Wissel U. Vencedor voor D. Garcia Athletic Club
69' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor D. Vivian Athletic Club
70' Wissel Cádiz Wissel R. Sobrino voor C. Lozano Cádiz
71' Tweede gele kaart Athletic Club Tweede gele kaart voor M. Vesga Athletic Club
74' Wissel Cádiz Wissel A. Fernandez voor R. Alcaraz Cádiz
76' Wissel Athletic Club Wissel Y. Alvarez voor R. Garcia Athletic Club
81' Wissel Athletic Club Wissel Y. Berchiche voor I. Muniain Athletic Club
87' Doelpunt Cádiz Doelpunt R. Sobrino met assist van A. Negredo Cádiz 2-3
96' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor U. Vencedor Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Athletic Club
Opstellingen Cádiz - Athletic Club
De opstellingen van Cádiz en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Athletic Club

Cádiz en Athletic Club treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 5 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cádiz. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Cádiz favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Athletic Club slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Cádiz 3
Winst Athletic Club 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 17e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 8e plaats.