Nabeschouwing Cádiz - Elche (3-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 7 mei 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Cádiz het zaterdag 7 mei 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Elche (3-0)

Het Primera División duel tussen Cádiz en Elche is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 3-0 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. Ponce in de 66e minuut, waardoor Elche met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 80 minuten was het A. Negredo die Cádiz op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Cádiz via een goal van R. Sobrino in de 83e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 93e minuut volgde een derde treffer van Cádiz, waarmee C. Lozano zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández, waardoor Cádiz dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cádiz - Elche 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor L. Hernandez Cádiz
59' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor P. Milla Elche
63' Wissel Elche Wissel E. Ponce voor G. Carrillo Elche
63' Wissel Elche Wissel Fidel voor Josan Elche
65' Wissel Cádiz Wissel T. Alarcon voor Jose Mari Cádiz
65' Wissel Cádiz Wissel V. Chust voor Fali Cádiz
66' Rode kaart Elche Rode kaart voor E. Ponce Elche
73' Wissel Cádiz Wissel R. Sobrino voor C. Akapo Cádiz
80' Doelpunt Cádiz Doelpunt A. Negredo met assist van L. Perez Cádiz 1-0
81' Wissel Elche Wissel P. Piatti voor Kike Elche
81' Wissel Elche Wissel I. Marcone voor R. Guti Elche
83' Doelpunt Cádiz Doelpunt R. Sobrino met assist van A. Fernandez Cádiz 2-0
86' Wissel Cádiz Wissel C. Lozano voor A. Negredo Cádiz
86' Wissel Cádiz Wissel I. Carcelen voor L. Perez Cádiz
93' Doelpunt Cádiz Doelpunt C. Lozano Cádiz 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Elche
Opstellingen Cádiz - Elche
De opstellingen van Cádiz en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Elche zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Elche

Cádiz en Elche treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Elche in de Primera División vond plaats op 5 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elche. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Elche favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cádiz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cádiz. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cádiz 0
Winst Elche 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 17e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 13e plaats.