In de Primera División neemt Cádiz het zondag 15 mei 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Real Madrid (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Cádiz en Real Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Madrid kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Diaz. Cádiz kwam na 37 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Sobrino, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 61e minuut was de ideale kans voor Cádiz om te scoren. A. Negredo was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Cádiz - Real Madrid
Goals
1
1
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
7
2
Schoten totaal
24
14
Schoten op doel
9
7
Aanvallen
91
116
Gevaarlijke aanvallen
74
43
Passes
352
611
Overtredingen
13
11
Buitenspel
1
0
Corners
10
2
Wissels
4
4
LIVE Cádiz - Real Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Diaz met assist van Rodrygo Real Madrid 0-1
37' Doelpunt Cádiz Doelpunt R. Sobrino Cádiz 1-1
42' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor R. Sobrino Cádiz
47' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor N. Fernandez Real Madrid
61' Penalty gemist Cádiz Penalty gemist A. Negredo Cádiz
64' Wissel Real Madrid Wissel E. Hazard voor Rodrygo Real Madrid
64' Wissel Real Madrid Wissel D. Carvajal voor J. Vallejo Real Madrid
64' Wissel Real Madrid Wissel D. Ceballos voor F. Valverde Real Madrid
72' Wissel Cádiz Wissel Jose Mari voor A. Fernandez Cádiz
74' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor E. Hazard Real Madrid
76' Wissel Cádiz Wissel I. Carcelen voor C. Akapo Cádiz
81' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor A. Negredo Cádiz
82' Wissel Real Madrid Wissel J. Latasa voor M. Diaz Real Madrid
84' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor I. Carcelen Cádiz
86' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor R. Alcaraz Cádiz
87' Wissel Cádiz Wissel C. Lozano voor O. Idrissi Cádiz
88' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor L. Hernandez Cádiz
98' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Fali Cádiz
98' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Lozano Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Real Madrid
Opstellingen Cádiz - Real Madrid
De opstellingen van Cádiz en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Real Madrid

Cádiz en Real Madrid treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 19 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 3 keer wist de ploeg van Cádiz te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cádiz. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cádiz 1
Winst Real Madrid 3
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 17e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cádiz - Real Madrid Opstelling Cádiz Opstelling Real Madrid Live Cádiz - Real Madrid Live Cádiz - Real Madrid kijken Cádiz - Real Madrid kijken Live Cádiz - Real Madrid stream Cádiz - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Cádiz - Real Madrid Uitslag Cádiz - Real Madrid Statistieken Cádiz - Real Madrid Primera División 2021/2022 Cádiz - Real Madrid wedden Cádiz - Real Madrid gokken Cádiz - Real Madrid Unibet