Nabeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club (0-1) || Primera División

Zaterdag 28 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zaterdag 28 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Celta de Vigo - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club (0-1)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door I. Williams, waarmee Athletic Club met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Athletic Club.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Athletic Club
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
15
7
Schoten op doel
0
2
Aanvallen
131
113
Gevaarlijke aanvallen
58
41
Passes
510
315
Overtredingen
12
9
Buitenspel
5
1
Corners
5
4
Wissels
4
5
LIVE Celta de Vigo - Athletic Club 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Athletic Club Doelpunt I. Williams met assist van O. Sancet Athletic Club 0-1
52' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor B. Mendez Celta de Vigo
64' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Beltran voor D. Suarez Celta de Vigo
64' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Cervi voor Nolito Celta de Vigo
67' Wissel Athletic Club Wissel O. Zarraga voor U. Vencedor Athletic Club
67' Wissel Athletic Club Wissel N. Williams voor I. Muniain Athletic Club
70' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Solari voor R. Tapia Celta de Vigo
74' Wissel Athletic Club Wissel R. Garcia voor O. Sancet Athletic Club
80' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Galhardo voor J. Aidoo Celta de Vigo
85' Wissel Athletic Club Wissel M. Vesga voor D. Garcia Athletic Club
86' Wissel Athletic Club Wissel A. Villalibre voor I. Williams Athletic Club
96' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor U. Simon Athletic Club
96' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor H. Mallo Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Athletic Club
Opstellingen Celta de Vigo - Athletic Club
De opstellingen van Celta de Vigo en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club

Celta de Vigo en Athletic Club treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 14 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 10 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Celta de Vigo. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 4
Winst Athletic Club 10
Gelijkspel 8
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 16e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Celta de Vigo - Athletic Club Opstelling Celta de Vigo Opstelling Athletic Club Live Celta de Vigo - Athletic Club Live Celta de Vigo - Athletic Club kijken Celta de Vigo - Athletic Club kijken Live Celta de Vigo - Athletic Club stream Celta de Vigo - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club Uitslag Celta de Vigo - Athletic Club Statistieken Celta de Vigo - Athletic Club Primera División 2021/2022 Celta de Vigo - Athletic Club wedden Celta de Vigo - Athletic Club gokken Celta de Vigo - Athletic Club Unibet