Nabeschouwing Celta de Vigo - Cádiz (1-2) || Primera División

Vrijdag 17 september 2021 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het vrijdag 17 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Celta de Vigo - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Cádiz (1-2)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door C. Lozano, waarmee Cádiz met 0-1 de leiding nam. Cádiz kreeg via S. Sanchez in de 43e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Isidro Díaz de Mera Escuderos de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 43e werd de voorsprong voor Cádiz verdubbeld dankzij een doelpunt van A. Espino.

In de 64e minuut was het Celta de Vigo dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van S. Mina, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos, waardoor Cádiz dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Cádiz
Goals
1
2
Balbezit
78%
22%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
12
7
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
186
70
Gevaarlijke aanvallen
60
35
Passes
682
193
Overtredingen
7
9
Corners
7
1
Wissels
7
5
LIVE Celta de Vigo - Cádiz 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Doelpunt Cádiz Doelpunt C. Lozano met assist van T. Alarcon Cádiz 0-1
43' Penalty gemist Cádiz Penalty gemist S. Sanchez Cádiz
43' Doelpunt Cádiz Doelpunt A. Espino Cádiz 0-2
46' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Galhardo voor F. Cervi Celta de Vigo
46' Wissel Celta de Vigo Wissel B. Mendez voor J. Fontan Celta de Vigo
46' Wissel Celta de Vigo Wissel Nolito voor D. Suarez Celta de Vigo
46' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor R. Sobrino Cádiz
48' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor T. Galhardo Celta de Vigo
52' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor V. Haroyan Cádiz
56' Wissel Cádiz Wissel S. Arzamendia voor C. Lozano Cádiz
61' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor T. Alarcon Cádiz
64' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Mina Celta de Vigo 1-2
65' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Beltran voor A. Solari Celta de Vigo
72' Wissel Cádiz Wissel A. Fernandez voor A. Bastida Cádiz
72' Wissel Cádiz Wissel M. Osmajic voor R. Sobrino Cádiz
72' Wissel Cádiz Wissel J. Jonsson voor Fali Cádiz
74' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor R. Tapia Celta de Vigo
83' Wissel Cádiz Wissel A. Negredo voor S. Sanchez Cádiz
89' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor B. Mendez Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Cádiz
Opstellingen Celta de Vigo - Cádiz
De opstellingen van Celta de Vigo en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Cádiz

Celta de Vigo en Cádiz treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Cádiz in de Primera División vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 2
Winst Cádiz 0
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 18e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Celta de Vigo - Cádiz Opstelling Celta de Vigo Opstelling Cádiz Live Celta de Vigo - Cádiz Live Celta de Vigo - Cádiz kijken Celta de Vigo - Cádiz kijken Live Celta de Vigo - Cádiz stream Celta de Vigo - Cádiz Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Cádiz Uitslag Celta de Vigo - Cádiz Statistieken Celta de Vigo - Cádiz Primera División 2021/2022 Celta de Vigo - Cádiz wedden Celta de Vigo - Cádiz gokken Celta de Vigo - Cádiz Unibet