In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 15 mei 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Celta de Vigo - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Elche (1-0)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Elche is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 1-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door D. Suarez, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Celta de Vigo dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Celta de Vigo.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Elche
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
17
11
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
132
114
Gevaarlijke aanvallen
33
53
Passes
448
453
Overtredingen
11
12
Buitenspel
5
4
Corners
7
5
Wissels
4
5
LIVE Celta de Vigo - Elche 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt D. Suarez met assist van I. Aspas Celta de Vigo 1-0
56' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Galan Celta de Vigo
61' Wissel Elche Wissel E. Ponce voor P. Piatti Elche
62' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor G. Carrillo Elche
62' Wissel Celta de Vigo Wissel R. Tapia voor K. Vazquez Celta de Vigo
63' Wissel Celta de Vigo Wissel C. Dominguez voor A. Solari Celta de Vigo
66' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Veiga voor F. Beltran Celta de Vigo
73' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor R. Tapia Celta de Vigo
75' Wissel Elche Wissel J. Pastore voor Kike Elche
75' Wissel Elche Wissel R. Guti voor G. Gumbau Elche
81' Gele kaart Elche Gele kaart voor I. Marcone Elche
85' Wissel Elche Wissel O. Mascarell voor I. Marcone Elche
90' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Fontan voor T. Galhardo Celta de Vigo
93' Gele kaart Elche Gele kaart voor Tete Morente Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Elche
Opstellingen Celta de Vigo - Elche
De opstellingen van Celta de Vigo en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Elche zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Elche

Celta de Vigo en Elche treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Elche in de Primera División vond plaats op 3 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elche. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Elche favoriet. 3 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Celta de Vigo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 2
Winst Elche 3
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 11e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Celta de Vigo - Elche Opstelling Celta de Vigo Opstelling Elche Live Celta de Vigo - Elche Live Celta de Vigo - Elche kijken Celta de Vigo - Elche kijken Live Celta de Vigo - Elche stream Celta de Vigo - Elche Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Elche Uitslag Celta de Vigo - Elche Statistieken Celta de Vigo - Elche Primera División 2021/2022 Celta de Vigo - Elche wedden Celta de Vigo - Elche gokken Celta de Vigo - Elche Unibet