Voorbeschouwing Celta de Vigo - Granada (0-0) || Primera División

Maandag 27 september 2021 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het maandag 27 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Celta de Vigo - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Celta de Vigo Gelijk Winst Granada
1.62x inzet 3.9x inzet 5.3x inzet
LIVE Celta de Vigo - Granada 0-0

Vanaf maandag 27 september 2021 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Granada volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 dagen, 9 uur, 33 minuten en 39 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Granada
Opstellingen Celta de Vigo - Granada

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Granada

Celta de Vigo en Granada treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Granada in de Primera División vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Granada slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 7
Winst Granada 2
Gelijkspel 5
Totaal 14
Tags
Celta de Vigo - Granada Opstelling Celta de Vigo Opstelling Granada Live Celta de Vigo - Granada Live Celta de Vigo - Granada kijken Celta de Vigo - Granada kijken Live Celta de Vigo - Granada stream Celta de Vigo - Granada Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Granada Uitslag Celta de Vigo - Granada Statistieken Celta de Vigo - Granada Primera División 2021/2022 Celta de Vigo - Granada wedden Celta de Vigo - Granada gokken Celta de Vigo - Granada Unibet