In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 20 februari 2022 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Levante 0-0

Vanaf zondag 20 februari 2022 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Levante volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 14 dagen, 5 minuten en 26 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Levante
Opstellingen Celta de Vigo - Levante

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Levante

Celta de Vigo en Levante treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Levante in de Primera División vond plaats op 21 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Levante slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 11
Winst Levante 5
Gelijkspel 3
Totaal 19
Tags
Celta de Vigo - Levante Opstelling Celta de Vigo Opstelling Levante Live Celta de Vigo - Levante Live Celta de Vigo - Levante kijken Celta de Vigo - Levante kijken Live Celta de Vigo - Levante stream Celta de Vigo - Levante Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Levante Uitslag Celta de Vigo - Levante Statistieken Celta de Vigo - Levante Primera División 2021/2022 Celta de Vigo - Levante wedden Celta de Vigo - Levante gokken Celta de Vigo - Levante Unibet