Nabeschouwing Celta de Vigo - Osasuna (2-0) || Primera División

Woensdag 19 januari 2022 - 19:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het woensdag 19 januari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Celta de Vigo - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Osasuna (2-0)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 2-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door H. Mallo, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Mina op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Celta de Vigo.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Osasuna
Goals
2
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
5
10
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
109
158
Gevaarlijke aanvallen
31
65
Passes
460
499
Overtredingen
14
11
Corners
0
5
Wissels
5
5
LIVE Celta de Vigo - Osasuna 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt H. Mallo met assist van F. Cervi Celta de Vigo 1-0
31' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Galan Celta de Vigo
38' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Mina met assist van I. Aspas Celta de Vigo 2-0
60' Wissel Celta de Vigo Wissel R. Tapia voor D. Suarez Celta de Vigo
68' Wissel Osasuna Wissel C. Avila voor L. Torro Osasuna
69' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor A. Budimir Osasuna
71' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Solari voor B. Mendez Celta de Vigo
71' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Galhardo voor S. Mina Celta de Vigo
78' Wissel Osasuna Wissel I. Benito voor K. Barja Osasuna
79' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor Cote Osasuna
79' Wissel Osasuna Wissel M. Sanchez voor R. Garcia Osasuna
79' Wissel Celta de Vigo Wissel O. Yokuslu voor F. Beltran Celta de Vigo
79' Wissel Celta de Vigo Wissel Nolito voor F. Cervi Celta de Vigo
84' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor I. Benito Osasuna
92' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor N. Vidal Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Osasuna
Opstellingen Celta de Vigo - Osasuna
De opstellingen van Celta de Vigo en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Osasuna

Celta de Vigo en Osasuna treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Osasuna in de Primera División vond plaats op 23 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 6
Winst Osasuna 5
Gelijkspel 4
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 14e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Celta de Vigo - Osasuna Opstelling Celta de Vigo Opstelling Osasuna Live Celta de Vigo - Osasuna Live Celta de Vigo - Osasuna kijken Celta de Vigo - Osasuna kijken Live Celta de Vigo - Osasuna stream Celta de Vigo - Osasuna Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Osasuna Uitslag Celta de Vigo - Osasuna Statistieken Celta de Vigo - Osasuna Primera División 2021/2022 Celta de Vigo - Osasuna wedden Celta de Vigo - Osasuna gokken Celta de Vigo - Osasuna Unibet