Nabeschouwing Celta de Vigo - Valencia (1-2) || Primera División

Zondag 5 december 2021 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 5 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Celta de Vigo - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Valencia (1-2)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 1-2 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door I. Aspas, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. Valencia kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Duro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette M. Gomez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea, waardoor Valencia dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Valencia
Goals
1
2
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
135
84
Gevaarlijke aanvallen
66
36
Passes
518
263
Overtredingen
10
22
Corners
6
4
Wissels
4
5
LIVE Celta de Vigo - Valencia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor F. Beltran Celta de Vigo
11' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt I. Aspas met assist van B. Mendez Celta de Vigo 1-0
12' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor I. Aspas Celta de Vigo
16' Wissel Celta de Vigo Wissel R. Tapia voor I. Aspas Celta de Vigo
19' Doelpunt Valencia Doelpunt H. Duro Valencia 1-1
36' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Gomez Valencia
51' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Gaya Valencia
52' Wissel Valencia Wissel U. Racic voor K. Koindredi Valencia
53' Doelpunt Valencia Doelpunt M. Gomez met assist van J. Gaya Valencia 1-2
57' Wissel Celta de Vigo Wissel Nolito voor F. Beltran Celta de Vigo
58' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Solari voor F. Cervi Celta de Vigo
73' Wissel Valencia Wissel T. Lato voor C. Piccini Valencia
74' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Murillo voor N. Araujo Celta de Vigo
83' Wissel Valencia Wissel Marcos Andre voor M. Gomez Valencia
83' Wissel Valencia Wissel G. Guedes voor H. Costa Valencia
84' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor H. Duro Valencia
96' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Nolito Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Valencia
Opstellingen Celta de Vigo - Valencia
De opstellingen van Celta de Vigo en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Valencia

Celta de Vigo en Valencia treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Valencia in de Primera División vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 12 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Celta de Vigo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 6
Winst Valencia 12
Gelijkspel 4
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 14e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Celta de Vigo - Valencia Opstelling Celta de Vigo Opstelling Valencia Live Celta de Vigo - Valencia Live Celta de Vigo - Valencia kijken Celta de Vigo - Valencia kijken Live Celta de Vigo - Valencia stream Celta de Vigo - Valencia Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Valencia Uitslag Celta de Vigo - Valencia Statistieken Celta de Vigo - Valencia Primera División 2021/2022 Celta de Vigo - Valencia wedden Celta de Vigo - Valencia gokken Celta de Vigo - Valencia Unibet