Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Zondag 28 november 2021 - 01:00 uur

In de Primera División neemt Deportivo Alavés het zondag 28 november 2021 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Deportivo Alavés - Celta de Vigo 0-0

Vanaf zondag 28 november 2021 om 01:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Deportivo Alavés - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 5 dagen, 14 uur, 19 minuten en 56 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Celta de Vigo
Opstellingen Deportivo Alavés - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo

Deportivo Alavés en Celta de Vigo treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 4 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 6 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Deportivo Alavés 5
Winst Celta de Vigo 6
Gelijkspel 1
Totaal 12
Tags
Deportivo Alavés - Celta de Vigo Opstelling Deportivo Alavés Opstelling Celta de Vigo Live Deportivo Alavés - Celta de Vigo Live Deportivo Alavés - Celta de Vigo kijken Deportivo Alavés - Celta de Vigo kijken Live Deportivo Alavés - Celta de Vigo stream Deportivo Alavés - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo Uitslag Deportivo Alavés - Celta de Vigo Statistieken Deportivo Alavés - Celta de Vigo Primera División 2021/2022 Deportivo Alavés - Celta de Vigo wedden Deportivo Alavés - Celta de Vigo gokken Deportivo Alavés - Celta de Vigo Unibet