Nabeschouwing Deportivo Alavés - Granada (2-3) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Deportivo Alavés het zaterdag 19 maart 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Granada (2-3)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Granada is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-3 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 26e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Joselu van Deportivo Alavés via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 50 minuten was het S. Escudero die Granada op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte G. Escalante namens Deportivo Alavés in de 53e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 57e minuut was het Deportivo Alavés dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Vallejo. Na 75 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Puertas de 2-2 maakte namens Granada. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Granada dat via L. Suarez nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 87e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn. Na 98 minuten werd A. Escandell van Granada met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Granada het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Guillermo Cuadra Fernández bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Granada.

LIVE Deportivo Alavés - Granada 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Loum Deportivo Alavés
26' Penalty gemist Deportivo Alavés Penalty gemist Joselu Deportivo Alavés
27' Gele kaart Granada Gele kaart voor Quini Granada
41' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor N. Tenaglia Deportivo Alavés
48' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Uzuni Granada
50' Doelpunt Granada Doelpunt S. Escudero met assist van A. Collado Granada 0-1
53' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt G. Escalante met assist van M. Vallejo Deportivo Alavés 1-1
57' Wissel Granada Wissel A. Soro voor C. Neva Granada
57' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt M. Vallejo met assist van L. Rioja Deportivo Alavés 2-1
61' Gele kaart Granada Gele kaart voor N. Petrovic Granada
62' Wissel Granada Wissel A. Puertas voor A. Collado Granada
62' Wissel Granada Wissel L. Suarez voor M. Uzuni Granada
67' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Moya voor Joselu Deportivo Alavés
75' Doelpunt Granada Doelpunt A. Puertas met assist van J. Molina Granada 2-2
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor M. Loum Deportivo Alavés
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel Jason voor M. Vallejo Deportivo Alavés
84' Wissel Granada Wissel Y. Eteki voor N. Petrovic Granada
84' Wissel Granada Wissel D. Machis voor J. Molina Granada
87' Doelpunt Granada Doelpunt L. Suarez met assist van D. Machis Granada 2-3
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. de la Fuente voor R. Duarte Deportivo Alavés
89' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. de la Fuente Deportivo Alavés
90' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
96' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor G. Escalante Deportivo Alavés
98' Gele kaart Granada Gele kaart voor V. Diaz Granada
98' Rode kaart Granada Rode kaart voor A. Escandell Granada
98' Gele kaart Granada Gele kaart voor S. Escudero Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Granada
Opstellingen Deportivo Alavés - Granada
De opstellingen van Deportivo Alavés en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Granada

Deportivo Alavés en Granada treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Granada in de Primera División vond plaats op 3 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 5 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 2
Winst Granada 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 19e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 17e plaats.