In de Primera División neemt Elche het zaterdag 18 september 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Levante (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Elche en Levante geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door L. Perez, waarmee Elche met 1-0 de leiding nam. Levante kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. L. Morales, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Elche - Levante
Goals
1
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
7
11
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
98
102
Gevaarlijke aanvallen
48
39
Passes
429
375
Overtredingen
10
12
Buitenspel
2
2
Corners
4
7
Wissels
5
5
LIVE Elche - Levante 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Elche Gele kaart voor E. Roco Elche
33' Doelpunt Elche Doelpunt L. Perez Elche 1-0
53' Gele kaart Levante Gele kaart voor P. Martinez Levante
55' Doelpunt Levante Doelpunt J. L. Morales met assist van D. Gomez Levante 1-1
55' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Verdu Elche
61' Wissel Elche Wissel J. Pastore voor D. Benedetto Elche
61' Wissel Elche Wissel P. Milla voor Tete Morente Elche
70' Wissel Levante Wissel N. Radoja voor Pepelu Levante
70' Wissel Levante Wissel A. Cantero voor D. Gomez Levante
77' Wissel Levante Wissel R. Marti voor J. L. Morales Levante
77' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor L. Perez Elche
77' Wissel Elche Wissel A. Barragan voor E. Roco Elche
81' Wissel Levante Wissel S. Mustafi voor S. Postigo Levante
81' Wissel Levante Wissel Rober Pier voor M. Malsa Levante
82' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Vezo Levante
86' Wissel Elche Wissel I. Marcone voor O. Mascarell Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Levante
Opstellingen Elche - Levante
De opstellingen van Elche en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Levante zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Levante

Elche en Levante treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Levante in de Primera División vond plaats op 24 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elche. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Elche favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Levante slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Elche 2
Winst Levante 1
Gelijkspel 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 11e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Elche - Levante Opstelling Elche Opstelling Levante Live Elche - Levante Live Elche - Levante kijken Elche - Levante kijken Live Elche - Levante stream Elche - Levante Fox Sports Nabeschouwing Elche - Levante Uitslag Elche - Levante Statistieken Elche - Levante Primera División 2021/2022 Elche - Levante wedden Elche - Levante gokken Elche - Levante Unibet