Nabeschouwing Elche - Osasuna (1-1) || Primera División 2021/2022

Zondag 1 mei 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Elche het zondag 1 mei 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Osasuna (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Elche en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 67 minuten. A. Budimir maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Osasuna vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Elche het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk P. Milla die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Elche - Osasuna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Elche Wissel D. Gonzalez voor P. Bigas Elche
36' Gele kaart Elche Gele kaart voor Fidel Elche
39' Wissel Elche Wissel G. Gumbau voor R. Guti Elche
41' Gele kaart Elche Gele kaart voor E. Roco Elche
43' Gele kaart Elche Gele kaart voor O. Mascarell Elche
44' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor A. Budimir Osasuna
46' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor Fidel Elche
64' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Cruz Osasuna
67' Penalty Osasuna Penalty A. Budimir Osasuna 0-1
69' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor C. Avila Osasuna
69' Wissel Osasuna Wissel J. Martinez voor J. Moncayola Osasuna
69' Wissel Elche Wissel P. Milla voor E. Roco Elche
69' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor Kike Elche
75' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor A. Budimir Osasuna
84' Doelpunt Elche Doelpunt P. Milla met assist van G. Gumbau Elche 1-1
87' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor D. Brasanac Osasuna
87' Wissel Osasuna Wissel K. Barja voor J. Cruz Osasuna
90' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Carrillo Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Osasuna
Opstellingen Elche - Osasuna
De opstellingen van Elche en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Osasuna

Elche en Osasuna treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Osasuna in de Primera División vond plaats op 29 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Osasuna favoriet. 2 keer wist de ploeg van Elche te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Elche. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Elche 0
Winst Osasuna 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 14e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 9e plaats.