In de Primera División neemt Elche het zaterdag 28 augustus 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Sevilla (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Elche en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door E. Roco, waarmee Elche met 1-0 de leiding nam. Sevilla kwam na 40 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Y. En Nesyri, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Elche - Sevilla
Goals
1
1
Balbezit
29%
71%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
7
13
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
50
124
Gevaarlijke aanvallen
18
65
Passes
261
651
Overtredingen
7
9
Buitenspel
2
0
Corners
5
3
Wissels
4
5
LIVE Elche - Sevilla 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Elche Doelpunt E. Roco met assist van Fidel Elche 1-0
32' Wissel Elche Wissel P. Milla voor L. Boye Elche
40' Doelpunt Sevilla Doelpunt Y. En Nesyri met assist van M. Acuna Sevilla 1-1
41' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Verdu Elche
42' Gele kaart Elche Gele kaart voor Fidel Elche
54' Wissel Elche Wissel H. Palacios voor G. Verdu Elche
60' Wissel Sevilla Wissel R. Mir voor Suso Sevilla
60' Wissel Sevilla Wissel Papu Gomez voor I. Rakitic Sevilla
60' Wissel Sevilla Wissel E. Lamela voor O. Rodriguez Sevilla
65' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor E. Roco Elche
66' Wissel Elche Wissel Josema voor D. Benedetto Elche
68' Wissel Sevilla Wissel T. Delaney voor J. Jordan Sevilla
87' Wissel Sevilla Wissel O. Idrissi voor Y. En Nesyri Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Sevilla
Opstellingen Elche - Sevilla
De opstellingen van Elche en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Sevilla

Elche en Sevilla treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Sevilla in de Primera División vond plaats op 17 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 4 keer wist de ploeg van Elche te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Elche. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Elche 1
Winst Sevilla 4
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 16e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Elche - Sevilla Opstelling Elche Opstelling Sevilla Live Elche - Sevilla Live Elche - Sevilla kijken Elche - Sevilla kijken Live Elche - Sevilla stream Elche - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Elche - Sevilla Uitslag Elche - Sevilla Statistieken Elche - Sevilla Primera División 2021/2022 Elche - Sevilla wedden Elche - Sevilla gokken Elche - Sevilla Unibet