Nabeschouwing Elche - Valencia (0-1) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Elche het zaterdag 19 maart 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Valencia (0-1)

Het Primera División duel tussen Elche en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 0-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door G. Guedes, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. In de 92e minuut moest J. Mojica van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Elche verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias, waardoor Valencia de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Elche - Valencia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' VAR: Afgekeurd doelpunt H. Guillamón Sanmartín Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel H. Guillamón Sanmartín Valencia
8' Gele kaart Elche Gele kaart voor A. Barragan Elche
27' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Foulquier Valencia
39' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Diakhaby Valencia
46' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Verdu Elche
46' Wissel Elche Wissel Josan voor A. Barragan Elche
48' Wissel Valencia Wissel I. Moriba voor M. Diakhaby Valencia
50' Doelpunt Valencia Doelpunt G. Guedes met assist van C. Soler Valencia 0-1
58' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor E. Ponce Elche
65' Gele kaart Valencia Gele kaart voor B. Gil Valencia
67' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Roco Roco Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel E. Roco Roco Elche
67' Wissel Elche Wissel R. Guti voor O. Mascarell Elche
68' Wissel Elche Wissel Kike voor G. Gumbau Elche
72' Wissel Valencia Wissel U. Racic voor Y. Musah Valencia
72' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor B. Gil Valencia
76' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor Fidel Elche
86' Wissel Valencia Wissel H. Costa voor G. Guedes Valencia
86' Wissel Valencia Wissel H. Duro voor M. Gomez Valencia
92' Rode kaart Elche Rode kaart voor J. Mojica Elche
93' Gele kaart Elche Gele kaart voor Fidel Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Valencia
Opstellingen Elche - Valencia
De opstellingen van Elche en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Valencia

Elche en Valencia treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Valencia in de Primera División vond plaats op 11 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 5 keer wist de ploeg van Elche te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Elche. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Elche 2
Winst Valencia 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 14e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 9e plaats.