In de Primera División neemt Elche het zondag 16 januari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Villarreal (1-0)

Het Primera División duel tussen Elche en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door L. Boye, waarmee Elche met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Elche uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Elche - Villarreal
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
5
6
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
94
92
Gevaarlijke aanvallen
23
34
Passes
363
369
Overtredingen
12
15
Buitenspel
4
5
Corners
3
8
Wissels
3
5
LIVE Elche - Villarreal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Verdu Elche
66' Wissel Elche Wissel L. Boye voor L. Perez Elche
69' Wissel Villarreal Wissel N. Jackson voor M. Gomez Villarreal
75' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor P. Estupinan Villarreal
75' Wissel Villarreal Wissel Mario Gaspar voor J. Foyth Villarreal
76' Wissel Elche Wissel Josan voor Tete Morente Elche
78' Doelpunt Elche Doelpunt L. Boye met assist van G. Gumbau Elche 1-0
81' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Parejo Villarreal
84' Wissel Elche Wissel I. Marcone voor G. Gumbau Elche
85' Wissel Villarreal Wissel V. Iborra voor D. Parejo Villarreal
85' Wissel Villarreal Wissel D. Raba voor A. Moreno Villarreal
87' Gele kaart Elche Gele kaart voor J. Mojica Elche
93' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor E. Capoue Villarreal
93' Gele kaart Elche Gele kaart voor D. Gonzalez Elche
94' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor V. Iborra Villarreal
94' Gele kaart Elche Gele kaart voor P. Milla Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Villarreal
Opstellingen Elche - Villarreal
De opstellingen van Elche en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Villarreal

Elche en Villarreal treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Villarreal in de Primera División vond plaats op 22 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 3 keer wist de ploeg van Elche te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Elche. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Elche 0
Winst Villarreal 3
Gelijkspel 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 16e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Elche - Villarreal Opstelling Elche Opstelling Villarreal Live Elche - Villarreal Live Elche - Villarreal kijken Elche - Villarreal kijken Live Elche - Villarreal stream Elche - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Elche - Villarreal Uitslag Elche - Villarreal Statistieken Elche - Villarreal Primera División 2021/2022 Elche - Villarreal wedden Elche - Villarreal gokken Elche - Villarreal Unibet