In de Primera División neemt Getafe het zondag 31 oktober 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Getafe - Espanyol 0-0

Vanaf zondag 31 oktober 2021 om 18:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Getafe - Espanyol volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 11 uur, 19 minuten en 6 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Espanyol
Opstellingen Getafe - Espanyol

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Getafe - Espanyol

Getafe en Espanyol treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Espanyol in de Primera División vond plaats op 16 juni 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Getafe als Espanyol wisten 10 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 10
Winst Espanyol 10
Gelijkspel 8
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 20e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Getafe - Espanyol Opstelling Getafe Opstelling Espanyol Live Getafe - Espanyol Live Getafe - Espanyol kijken Getafe - Espanyol kijken Live Getafe - Espanyol stream Getafe - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Espanyol Uitslag Getafe - Espanyol Statistieken Getafe - Espanyol Primera División 2021/2022 Getafe - Espanyol wedden Getafe - Espanyol gokken Getafe - Espanyol Unibet