Nabeschouwing Getafe - Mallorca (1-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Getafe het zaterdag 2 april 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Mallorca (1-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor F. Russo van Mallorca. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 63e minuut het veld moest verlaten. Getafe kreeg via E. Unal in de 65e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Antonio Miguel Mateu Lahoz de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 82e minuut gemaakt door B. Mayoral waardoor Getafe met 1-0 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz, waardoor Getafe de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Getafe - Mallorca 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
29' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor D. Rodriguez Mallorca
40' Gele kaart Getafe Gele kaart voor E. Unal Getafe
40' Gele kaart Getafe Gele kaart voor S. Ramirez Getafe
41' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor G. Gonzalez Mallorca
41' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor F. Russo Mallorca
41' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor S. Sevilla Mallorca
45' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
46' Wissel Getafe Wissel B. Mayoral voor S. Ramirez Getafe
46' Wissel Getafe Wissel J. Iglesias voor D. Suarez Getafe
57' Wissel Mallorca Wissel Angel voor F. Nino Mallorca
63' Tweede gele kaart Mallorca Tweede gele kaart voor F. Russo Mallorca
65' Penalty gemist Getafe Penalty gemist E. Unal Getafe
71' Wissel Getafe Wissel G. Villar voor O. Yokuslu Getafe
71' Wissel Getafe Wissel O. Rodriguez voor N. Maksimovic Getafe
82' Doelpunt Getafe Doelpunt B. Mayoral met assist van G. Villar Getafe 1-0
82' Gele kaart Getafe Gele kaart voor B. Mayoral Getafe
86' Wissel Mallorca Wissel Lee Kang-In voor S. Sevilla Mallorca
86' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor R. Battaglia Mallorca
86' Wissel Mallorca Wissel A. Sanchez voor D. Rodriguez Mallorca
89' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor P. Maffeo Mallorca
90' Wissel Getafe Wissel Florentino voor C. Alena Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Mallorca
Opstellingen Getafe - Mallorca
De opstellingen van Getafe en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Mallorca zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Mallorca

Getafe en Mallorca treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Mallorca in de Primera División vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Getafe favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Getafe 9
Winst Mallorca 6
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 15e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 18e plaats.