Nabeschouwing Getafe - Valencia (0-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Getafe het zaterdag 12 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Valencia (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Getafe en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Getafe en Valencia gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Getafe, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Getafe - Valencia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Valencia Gele kaart voor O. Alderete Valencia
39' Gele kaart Getafe Gele kaart voor S. Ramirez Getafe
49' Gele kaart Getafe Gele kaart voor C. Alena Getafe
58' Wissel Valencia Wissel M. Gomez voor H. Duro Valencia
60' Wissel Getafe Wissel O. Rodriguez voor M. Arambarri Getafe
68' Wissel Getafe Wissel J. Iglesias voor D. Suarez Getafe
68' Wissel Getafe Wissel B. Mayoral voor S. Ramirez Getafe
71' VAR: Afgekeurd doelpunt B. Mayoral Moya Afgekeurd doelpunt vanwege hands B. Mayoral Moya Getafe
73' Gele kaart Getafe Gele kaart voor B. Mayoral Getafe
73' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Q. Flores Getafe
76' Wissel Valencia Wissel I. Moriba voor B. Gil Valencia
79' Wissel Getafe Wissel G. Villar voor C. Alena Getafe
80' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Mata Getafe
82' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Guillamon Valencia
87' Gele kaart Valencia Gele kaart voor I. Moriba Valencia
90' Wissel Valencia Wissel Marcos Andre voor G. Guedes Valencia
91' Wissel Valencia Wissel U. Racic voor H. Guillamon Valencia
91' Wissel Valencia Wissel H. Costa voor J. Vazquez Valencia
92' Gele kaart Getafe Gele kaart voor N. Maksimovic Getafe
94' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Foulquier Valencia
94' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
95' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Costa Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Valencia
Opstellingen Getafe - Valencia
De opstellingen van Getafe en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Valencia

Getafe en Valencia treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Valencia in de Primera División vond plaats op 13 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 15 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Getafe. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 9
Winst Valencia 15
Gelijkspel 7
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 15e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 9e plaats.