Nabeschouwing Granada - Deportivo Alavés (2-1) || Primera División 2021/2022

Vrijdag 3 december 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Granada het vrijdag 3 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Deportivo Alavés (2-1)

Het Primera División duel tussen Granada en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 2-1 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Puertas, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van L. Abram zorgde ervoor dat Deportivo Alavés op 1-1 kwam te staan in de 81e minuut. In de 86e minuut zette S. Arias zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Granada de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Alberola Rojas, waardoor Granada dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Granada - Deportivo Alavés 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Granada Doelpunt A. Puertas Granada 1-0
40' Gele kaart Granada Gele kaart voor L. Abram Granada
46' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor V. Laguardia Deportivo Alavés
57' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Garcia voor T. Moya Deportivo Alavés
61' Wissel Granada Wissel Y. Eteki voor S. Escudero Granada
71' Wissel Granada Wissel A. Soro voor J. Molina Granada
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Pina voor M. Ndiaye Deportivo Alavés
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel F. Pellistri voor E. Mendez Deportivo Alavés
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Sylla voor P. Pons Deportivo Alavés
79' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Eteki Granada
80' Wissel Granada Wissel Monchu voor L. Milla Granada
80' Wissel Granada Wissel S. Arias voor A. Puertas Granada
81' Eigen doelpunt Deportivo Alavés Eigen doelpunt L. Abram Deportivo Alavés 1-1
86' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor J. Lopez Deportivo Alavés
86' Doelpunt Granada Doelpunt S. Arias Granada 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Deportivo Alavés
Opstellingen Granada - Deportivo Alavés
De opstellingen van Granada en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Deportivo Alavés

Granada en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Granada favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Granada 4
Winst Deportivo Alavés 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 16e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 15e plaats.