Nabeschouwing Granada - Real Sociedad (2-3) || Primera División 2021/2022

Donderdag 23 september 2021 - 19:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Granada het donderdag 23 september 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Real Sociedad (2-3)

Het Primera División duel tussen Granada en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 2-3 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door G. Sanchez, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Elustondo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette M. Merino zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Sociedad de leiding in de wedstrijd nam.

L. Milla zette Granada even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Real Sociedad dat in de 82e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Elustondo de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Valentín Pizarro Gómez en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Real Sociedad.

LIVE Granada - Real Sociedad 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Granada Doelpunt G. Sanchez met assist van R. Rochina Granada 1-0
24' Wissel Granada Wissel A. Puertas voor D. Machis Granada
28' Gele kaart Granada Gele kaart voor L. Suarez Granada
36' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Rochina Granada
50' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Duarte Granada
52' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Elustondo met assist van M. Oyarzabal Real Sociedad 1-1
60' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Merino Real Sociedad 1-2
64' Gele kaart Granada Gele kaart voor S. Arias Granada
64' Wissel Real Sociedad Wissel G. Valera voor R. Navarro Real Sociedad
65' Wissel Real Sociedad Wissel A. Januzaj voor Portu Real Sociedad
66' Wissel Granada Wissel C. Bacca voor R. Rochina Granada
70' Penalty Granada Penalty L. Milla Granada 2-2
72' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
72' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor R. Le Normand Real Sociedad
76' Wissel Real Sociedad Wissel I. Zubeldia voor A. Sorloth Real Sociedad
77' Wissel Real Sociedad Wissel M. Zubimendi voor J. Zaldua Real Sociedad
77' Wissel Real Sociedad Wissel J. Lobete voor M. Oyarzabal Real Sociedad
79' Wissel Granada Wissel S. Escudero voor C. Neva Granada
79' Wissel Granada Wissel Monchu voor L. Milla Granada
82' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Elustondo Real Sociedad 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Real Sociedad
Opstellingen Granada - Real Sociedad
De opstellingen van Granada en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Real Sociedad

Granada en Real Sociedad treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 14 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 8 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Granada. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 4
Winst Real Sociedad 8
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 18e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 6e plaats.