Nabeschouwing Granada - Villarreal (1-4) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Granada het zaterdag 19 februari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Villarreal (1-4)

Het Primera División duel tussen Granada en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 1-4 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. A. Danjuma maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Villarreal vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Villarreal vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Danjuma op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het L. Milla van Granada die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

A. Danjuma zette Villarreal even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Jesús Gil Manzano toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 96e minuut wist M. Gomez namens Villarreal de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesús Gil Manzano bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Granada - Villarreal 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Granada Wissel M. Uzuni voor M. Gonalons Granada
32' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
33' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Lo Celso Villarreal
34' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Uzuni Granada
35' Penalty Villarreal Penalty A. Danjuma Villarreal 0-1
39' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Danjuma Villarreal 0-2
49' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor P. Estupinan Villarreal
46' Wissel Granada Wissel R. Torrente voor Quini Granada
60' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Aurier Villarreal
61' Penalty Granada Penalty L. Milla Granada 1-2
62' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor P. Estupinan Villarreal
62' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Y. Pino Villarreal
62' Wissel Villarreal Wissel J. Foyth voor S. Aurier Villarreal
68' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Chukwueze Villarreal
69' Wissel Villarreal Wissel A. Moreno voor G. Lo Celso Villarreal
74' Wissel Granada Wissel N. Petrovic voor A. Montoro Granada
75' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Asenjo Villarreal
80' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Torrente Granada
81' Penalty Villarreal Penalty A. Danjuma Villarreal 1-3
82' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor M. Trigueros Villarreal
87' Wissel Granada Wissel A. Soro voor C. Neva Granada
87' Wissel Granada Wissel A. Collado voor J. Molina Granada
92' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor V. Iborra Villarreal
96' Doelpunt Villarreal Doelpunt M. Gomez met assist van S. Chukwueze Villarreal 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Villarreal
Opstellingen Granada - Villarreal
De opstellingen van Granada en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Villarreal

Granada en Villarreal treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Villarreal in de Primera División vond plaats op 16 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 8 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Granada. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 2
Winst Villarreal 8
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 17e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 7e plaats.