Voorbeschouwing Levante - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Dinsdag 21 september 2021 - 22:00 uur

In de Primera División neemt Levante het dinsdag 21 september 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Levante Gelijk Winst Celta de Vigo
2.65x inzet 3.3x inzet 2.65x inzet
LIVE Levante - Celta de Vigo 0-0

Vanaf dinsdag 21 september 2021 om 22:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Levante - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 19 uur, 0 minuten en 26 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Celta de Vigo
Opstellingen Levante - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Levante - Celta de Vigo

Levante en Celta de Vigo treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 30 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 10 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Levante. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Levante 5
Winst Celta de Vigo 10
Gelijkspel 3
Totaal 18
Tags
Levante - Celta de Vigo Opstelling Levante Opstelling Celta de Vigo Live Levante - Celta de Vigo Live Levante - Celta de Vigo kijken Levante - Celta de Vigo kijken Live Levante - Celta de Vigo stream Levante - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Levante - Celta de Vigo Uitslag Levante - Celta de Vigo Statistieken Levante - Celta de Vigo Primera División 2021/2022 Levante - Celta de Vigo wedden Levante - Celta de Vigo gokken Levante - Celta de Vigo Unibet