Nabeschouwing Mallorca - Celta de Vigo (0-0) || Primera División 2021/2022

Vrijdag 10 december 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Mallorca het vrijdag 10 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Celta de Vigo (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Mallorca en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Mallorca en Celta de Vigo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Celta de Vigo kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Mallorca - Celta de Vigo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Galhardo voor S. Mina Celta de Vigo
42' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor J. Costa Mallorca
51' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor K. Vazquez Celta de Vigo
56' Wissel Mallorca Wissel Angel voor A. Prats Mallorca
69' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor A. Sanchez Mallorca
72' Wissel Celta de Vigo Wissel Nolito voor D. Suarez Celta de Vigo
80' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor D. Rodriguez Mallorca
82' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
89' Wissel Mallorca Wissel A. Sedlar voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
90' Wissel Mallorca Wissel F. Nino voor Lee Kang-In Mallorca
90' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor D. Suarez Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Celta de Vigo
Opstellingen Mallorca - Celta de Vigo
De opstellingen van Mallorca en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Celta de Vigo

Mallorca en Celta de Vigo treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 30 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mallorca. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Mallorca favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Mallorca 4
Winst Celta de Vigo 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 12e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 14e plaats.