Nabeschouwing Mallorca - Sevilla (1-1) || Primera División 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 19:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Mallorca het woensdag 27 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Sevilla (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Mallorca en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Sanchez, waarmee Mallorca met 1-0 de leiding nam. Sevilla kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Lamela, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 92e minuut moest Mallorca verder met een man minder nadat J. Costa een rode kaart had gekregen. Het lukte Sevilla in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mallorca - Sevilla 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Sanchez Mallorca 1-0
41' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Acuna Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel L. Ocampos voor M. Acuna Sevilla
49' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Sanchez Mallorca
51' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor O. Torres Sevilla
53' Wissel Sevilla Wissel E. Lamela voor Suso Sevilla
53' Wissel Sevilla Wissel T. Delaney voor O. Torres Sevilla
53' Wissel Sevilla Wissel L. Augustinsson voor M. El Haddadi Sevilla
72' Wissel Mallorca Wissel A. Sedlar voor A. Sanchez Mallorca
73' Doelpunt Sevilla Doelpunt E. Lamela Sevilla 1-1
74' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Lamela Sevilla
78' Wissel Mallorca Wissel S. Sevilla voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
78' Wissel Mallorca Wissel J. Costa voor A. Ndiaye Mallorca
79' Wissel Mallorca Wissel F. Nino voor Angel Mallorca
82' Wissel Sevilla Wissel I. Rakitic voor J. Jordan Sevilla
83' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor B. Olivan Mallorca
83' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Lopetegui Sevilla
92' Rode kaart Mallorca Rode kaart voor J. Costa Mallorca
93' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor T. Delaney Sevilla
94' Wissel Mallorca Wissel J. Sastre voor D. Rodriguez Mallorca
96' VAR: Afgekeurd doelpunt L. Ocampos Afgekeurd doelpunt vanwege hands L. Ocampos Sevilla
96' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor M. Reina Mallorca
96' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor F. Russo Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Sevilla
Opstellingen Mallorca - Sevilla
De opstellingen van Mallorca en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Sevilla

Mallorca en Sevilla treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Sevilla in de Primera División vond plaats op 12 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 8 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Mallorca. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Mallorca 4
Winst Sevilla 8
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 13e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 3e plaats.