Nabeschouwing Osasuna - Sevilla (0-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Osasuna het zaterdag 5 februari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Sevilla (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Osasuna en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Sevilla kreeg in de 93e minuut een strafschop toegekend, die door I. Rakitic werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Sevilla, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Sevilla kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Osasuna - Sevilla 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel Sevilla Wissel J. Corona voor G. Montiel Sevilla
33' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
56' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor M. Sanchez Osasuna
58' Wissel Sevilla Wissel J. Kounde voor N. Gudelj Sevilla
58' Wissel Sevilla Wissel Papu Gomez voor O. Torres Sevilla
66' Wissel Osasuna Wissel Cote voor R. Garcia Osasuna
66' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor A. Budimir Osasuna
75' Wissel Osasuna Wissel I. Perez voor J. Martinez Osasuna
75' Wissel Osasuna Wissel I. Benito voor C. Avila Osasuna
77' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor A. Martial Sevilla
77' Wissel Sevilla Wissel R. Mir voor Y. En Nesyri Sevilla
82' Wissel Osasuna Wissel U. Garcia voor J. Cruz Osasuna
93' Penalty gemist Sevilla Penalty gemist I. Rakitic Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Sevilla
Opstellingen Osasuna - Sevilla
De opstellingen van Osasuna en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Sevilla

Osasuna en Sevilla treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Sevilla in de Primera División vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 15 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Osasuna. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Osasuna 4
Winst Sevilla 15
Gelijkspel 6
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 12e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 2e plaats.