Nabeschouwing Rayo Vallecano - Espanyol (1-0) || Primera División

Zondag 5 december 2021 - 14:00 uur

In de Primera División neemt Rayo Vallecano het zondag 5 december 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Vallecas in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Espanyol (1-0)

Het Primera División duel tussen Rayo Vallecano en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Cabrera zette Rayo Vallecano op een 1-0 voorsprong in de 54e minuut van de wedstrijd. In de 94e minuut moest F. Merida van het veld vertrekken nadat scheidsrechter José Luis Munuera Montero een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Espanyol verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Rayo Vallecano de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Rayo Vallecano - Espanyol
Goals
1
0
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
106
96
Gevaarlijke aanvallen
75
36
Passes
405
421
Overtredingen
18
11
Buitenspel
3
0
Corners
6
3
Wissels
4
4
LIVE Rayo Vallecano - Espanyol 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Puado Espanyol
40' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor O. Trejo Rayo Vallecano
54' Eigen doelpunt Rayo Vallecano Eigen doelpunt L. Cabrera Rayo Vallecano 1-0
61' Wissel Espanyol Wissel F. Calero voor S. Gomez Espanyol
61' Wissel Espanyol Wissel L. Moron voor K. Bare Espanyol
67' Wissel Rayo Vallecano Wissel P. Ciss voor U. Lopez Rayo Vallecano
69' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Vidal Espanyol
74' Wissel Espanyol Wissel M. Morlanes voor S. Darder Espanyol
74' Wissel Espanyol Wissel N. Melamed voor A. Embarba Espanyol
75' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Falcao voor S. Guardiola Rayo Vallecano
88' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Nteka voor O. Trejo Rayo Vallecano
88' Wissel Rayo Vallecano Wissel K. Rodrigues voor A. Garcia Rayo Vallecano
90' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor R. Nteka Rayo Vallecano
91' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor L. Cabrera Espanyol
92' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor O. Valentin Rayo Vallecano
94' Rode kaart Espanyol Rode kaart voor F. Merida Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Espanyol
Opstellingen Rayo Vallecano - Espanyol
De opstellingen van Rayo Vallecano en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Espanyol

Rayo Vallecano en Espanyol treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Espanyol in de Primera División vond plaats op 9 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 7 keer wist de ploeg van Rayo Vallecano te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rayo Vallecano. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rayo Vallecano 2
Winst Espanyol 7
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 6e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rayo Vallecano - Espanyol Opstelling Rayo Vallecano Opstelling Espanyol Live Rayo Vallecano - Espanyol Live Rayo Vallecano - Espanyol kijken Rayo Vallecano - Espanyol kijken Live Rayo Vallecano - Espanyol stream Rayo Vallecano - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Rayo Vallecano - Espanyol Uitslag Rayo Vallecano - Espanyol Statistieken Rayo Vallecano - Espanyol Primera División 2021/2022 Rayo Vallecano - Espanyol wedden Rayo Vallecano - Espanyol gokken Rayo Vallecano - Espanyol Unibet