Voorbeschouwing Real Betis - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Zondag 2 januari 2022 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Real Betis het zondag 2 januari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Real Betis - Celta de Vigo 0-0

Vanaf zondag 2 januari 2022 om 18:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Real Betis - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 28 dagen, 19 uur, 0 minuten en 49 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Celta de Vigo
Opstellingen Real Betis - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Real Betis - Celta de Vigo

Real Betis en Celta de Vigo treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 22 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Real Betis favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Betis 9
Winst Celta de Vigo 6
Gelijkspel 5
Totaal 20
Tags
Real Betis - Celta de Vigo Opstelling Real Betis Opstelling Celta de Vigo Live Real Betis - Celta de Vigo Live Real Betis - Celta de Vigo kijken Real Betis - Celta de Vigo kijken Live Real Betis - Celta de Vigo stream Real Betis - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Real Betis - Celta de Vigo Uitslag Real Betis - Celta de Vigo Statistieken Real Betis - Celta de Vigo Primera División 2021/2022 Real Betis - Celta de Vigo wedden Real Betis - Celta de Vigo gokken Real Betis - Celta de Vigo Unibet