Nabeschouwing Real Madrid - Athletic Club (1-0) || Primera División 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Madrid het woensdag 1 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Athletic Club (1-0)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door K. Benzema, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Real Madrid dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Athletic Club 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor O. Zarraga Athletic Club
40' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van L. Modric Real Madrid 1-0
43' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Lekue Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel O. de Marcos voor I. Lekue Athletic Club
63' Wissel Athletic Club Wissel N. Williams voor U. Vencedor Athletic Club
64' Wissel Real Madrid Wissel Rodrygo voor M. Asensio Real Madrid
68' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor L. Modric Real Madrid
70' Wissel Athletic Club Wissel O. Sancet voor R. Garcia Athletic Club
70' Wissel Athletic Club Wissel A. Berenguer voor I. Muniain Athletic Club
70' Wissel Real Madrid Wissel F. Valverde voor L. Modric Real Madrid
77' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Williams Athletic Club
77' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casemiro Real Madrid
80' Wissel Real Madrid Wissel E. Camavinga voor T. Kroos Real Madrid
80' Wissel Real Madrid Wissel N. Fernandez voor Lucas Real Madrid
82' Wissel Athletic Club Wissel M. Vesga voor D. Garcia Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Athletic Club
Opstellingen Real Madrid - Athletic Club
De opstellingen van Real Madrid en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Athletic Club

Real Madrid en Athletic Club treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 25 keer te winnen, terwijl Athletic Club slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 25
Winst Athletic Club 2
Gelijkspel 5
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 1e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 8e plaats.