Nabeschouwing Real Madrid - Espanyol (4-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Madrid het zaterdag 30 april 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Espanyol (4-0)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 4-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Rodrygo, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rodrygo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee M. Asensio zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Real Madrid in de 81e minuut, nadat K. Benzema de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Espanyol 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Rodrygo met assist van Marcelo Real Madrid 1-0
42' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor M. Diaz Real Madrid
43' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Rodrygo Real Madrid 2-0
46' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casemiro Real Madrid
55' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Asensio met assist van E. Camavinga Real Madrid 3-0
60' Wissel Real Madrid Wissel T. Kroos voor L. Modric Real Madrid
60' Wissel Real Madrid Wissel K. Benzema voor M. Diaz Real Madrid
61' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor Casemiro Real Madrid
65' Wissel Espanyol Wissel Wu Lei voor R. de Tomas Espanyol
65' Wissel Espanyol Wissel D. Vila voor T. Vilhena Espanyol
65' Wissel Espanyol Wissel M. Morlanes voor O. Melendo Espanyol
72' VAR: Afgekeurd doelpunt F. Alarcón Suárez Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel F. Alarcón Suárez Real Madrid
75' Wissel Real Madrid Wissel M. Gila voor E. Camavinga Real Madrid
75' Wissel Real Madrid Wissel Vinicius Junior voor Rodrygo Real Madrid
76' Wissel Espanyol Wissel F. Merida voor Y. Herrera Espanyol
81' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van Vinicius Junior Real Madrid 4-0
83' Wissel Espanyol Wissel D. Lopez voor F. Calero Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Espanyol
Opstellingen Real Madrid - Espanyol
De opstellingen van Real Madrid en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Espanyol

Real Madrid en Espanyol treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Espanyol in de Primera División vond plaats op 3 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 24 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 24
Winst Espanyol 4
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 1e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 13e plaats.