Nabeschouwing Real Sociedad - Mallorca (1-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Sociedad het zaterdag 16 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Mallorca (1-0)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Munoz van Real Sociedad. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 46e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 90 minuten was het J. Lobete die Real Sociedad op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Real Sociedad de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Real Sociedad - Mallorca 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Munoz Real Sociedad
18' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor L. Garcia Mallorca
42' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor R. Battaglia Mallorca
46' Tweede gele kaart Real Sociedad Tweede gele kaart voor A. Munoz Real Sociedad
48' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Portu Real Sociedad
48' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Angel Mallorca
46' Wissel Real Sociedad Wissel M. Zubimendi voor A. Guevara Real Sociedad
46' Wissel Real Sociedad Wissel A. Gorosabel voor R. Navarro Real Sociedad
62' Wissel Mallorca Wissel S. Sevilla voor R. Battaglia Mallorca
63' Wissel Mallorca Wissel F. Nino voor A. Ndiaye Mallorca
66' Wissel Real Sociedad Wissel J. Lobete voor A. Januzaj Real Sociedad
67' Wissel Real Sociedad Wissel A. Sorloth voor A. Isak Real Sociedad
76' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor Angel Mallorca
77' Wissel Mallorca Wissel I. Baba voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
85' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor D. Rodriguez Mallorca
86' Wissel Mallorca Wissel J. Mboula voor Lee Kang-In Mallorca
90' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt J. Lobete met assist van M. Zubimendi Real Sociedad 1-0
93' Wissel Real Sociedad Wissel I. Zubeldia voor Portu Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Mallorca
Opstellingen Real Sociedad - Mallorca
De opstellingen van Real Sociedad en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Mallorca

Real Sociedad en Mallorca treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Mallorca in de Primera División vond plaats op 26 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 7
Winst Mallorca 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 3e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 12e plaats.