Nabeschouwing Real Sociedad - Villarreal (1-3) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Sociedad het zaterdag 18 december 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Villarreal (1-3)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 1-3 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door A. Isak, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Villarreal kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Moreno, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut moest Real Sociedad verder met een man minder nadat M. Oyarzabal een rode kaart had gekregen.

In de 68e minuut was het Villarreal dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van G. Moreno. Na 96 minuten werd de voorsprong voor Villarreal vergroot nadat S. Chukwueze de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Villarreal.

LIVE Real Sociedad - Villarreal 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor P. Estupinan Villarreal
32' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Isak met assist van R. Le Normand Real Sociedad 1-0
38' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van D. Parejo Villarreal 1-1
43' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Merino Real Sociedad
44' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor P. Torres Villarreal
49' Rode kaart Real Sociedad Rode kaart voor M. Oyarzabal Real Sociedad
52' Wissel Real Sociedad Wissel A. Barrenetxea voor D. Silva Real Sociedad
52' Wissel Real Sociedad Wissel Portu voor A. Januzaj Real Sociedad
61' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor P. Estupinan Villarreal
61' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Y. Pino Villarreal
65' Wissel Real Sociedad Wissel A. Elustondo voor M. Merino Real Sociedad
68' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van A. Moreno Villarreal 1-2
81' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Parejo Villarreal
82' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor A. Moreno Villarreal
82' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor B. Dia Villarreal
82' Wissel Real Sociedad Wissel D. Rico voor A. Munoz Real Sociedad
82' Wissel Real Sociedad Wissel A. Sorloth voor I. Zubeldia Real Sociedad
88' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor J. Zaldua Real Sociedad
93' Wissel Villarreal Wissel V. Iborra voor E. Capoue Villarreal
96' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Chukwueze met assist van G. Moreno Villarreal 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Villarreal
Opstellingen Real Sociedad - Villarreal
De opstellingen van Real Sociedad en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Villarreal

Real Sociedad en Villarreal treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Villarreal in de Primera División vond plaats op 30 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 12 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Real Sociedad. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 5
Winst Villarreal 12
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 6e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 14e plaats.