Nabeschouwing Sevilla - Deportivo Alavés (2-2) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Sevilla het zaterdag 20 november 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Deportivo Alavés (2-2)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Sevilla en Deportivo Alavés geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deportivo Alavés kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van V. Laguardia. Sevilla kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Ocampos, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Deportivo Alavés vervolgens op 1-2. Het was Joselu die vanaf 11 meter wist te scoren in de 52e minuut.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Sevilla nadat I. Rakitic in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sevilla - Deportivo Alavés 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt V. Laguardia met assist van T. Moya Deportivo Alavés 0-1
38' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. Ocampos met assist van G. Montiel Sevilla 1-1
45' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Ndiaye Deportivo Alavés
51' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor L. Ocampos Sevilla
52' Penalty Deportivo Alavés Penalty Joselu Deportivo Alavés 1-2
46' Wissel Sevilla Wissel Suso voor L. Augustinsson Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel I. Rakitic voor O. Torres Sevilla
50' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
54' Wissel Sevilla Wissel M. Acuna voor O. Idrissi Sevilla
59' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Pina voor M. Ndiaye Deportivo Alavés
60' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor R. Mir Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel Papu Gomez voor G. Montiel Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor Suso Sevilla
73' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor E. Mendez Deportivo Alavés
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Miazga voor E. Mendez Deportivo Alavés
86' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Garcia voor L. Rioja Deportivo Alavés
86' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. de la Fuente voor P. Pons Deportivo Alavés
89' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor F. Lejeune Deportivo Alavés
92' Doelpunt Sevilla Doelpunt I. Rakitic Sevilla 2-2
95' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Lopetegui Sevilla
95' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Reges Sevilla
95' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor I. Rakitic Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Deportivo Alavés
Opstellingen Sevilla - Deportivo Alavés
De opstellingen van Sevilla en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Deportivo Alavés

Sevilla en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 23 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 7
Winst Deportivo Alavés 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 3e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 15e plaats.