In de Primera División neemt Valencia het woensdag 19 januari 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Sevilla (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Valencia en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Diakhaby zette Sevilla op een 0-1 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. Valencia kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Gonçalo Guedes, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 89e minuut kreeg José Gayà van Valencia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Valencia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Sevilla
Goals
1
1
Balbezit
32%
68%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
97
91
Gevaarlijke aanvallen
62
39
Passes
246
566
Overtredingen
22
14
Buitenspel
2
1
Corners
4
4
Wissels
4
2
LIVE Valencia - Sevilla 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Eigen doelpunt Sevilla Eigen doelpunt M. Diakhaby Sevilla 0-1
18' Wissel Valencia Wissel Jaume Doménech voor J. Cillessen Valencia
44' Doelpunt Valencia Doelpunt Gonçalo Guedes met assist van José Gayà Valencia 1-1
47' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor José Gayà Sevilla
47' Wissel Sevilla Wissel M. Acuña voor Sevilla
49' Wissel Valencia Wissel G. Montiel voor Valencia
46' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Toni Lato Cristhian Mosquera Valencia
46' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Joan Jordán M. Acuña Sevilla
74' Wissel Sevilla Wissel J. Corona voor A. Gómez Sevilla
77' Wissel Valencia Wissel Marcos André voor Thierry Correia Valencia
85' Wissel Valencia Wissel U. Račić voor Y. Musah Valencia
86' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Toni Lato Valencia
89' Tweede gele kaart Valencia Tweede gele kaart voor José Gayà Valencia
94' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Óliver Torres Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Sevilla
Opstellingen Valencia - Sevilla
De opstellingen van Valencia en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Sevilla

Valencia en Sevilla treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Sevilla in de Primera División vond plaats op 22 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 17 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Valencia. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 10
Winst Sevilla 17
Gelijkspel 6
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 10e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Valencia - Sevilla Opstelling Valencia Opstelling Sevilla Live Valencia - Sevilla Live Valencia - Sevilla kijken Valencia - Sevilla kijken Live Valencia - Sevilla stream Valencia - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Sevilla Uitslag Valencia - Sevilla Statistieken Valencia - Sevilla Primera División 2021/2022 Valencia - Sevilla wedden Valencia - Sevilla gokken Valencia - Sevilla Unibet