Nabeschouwing Villarreal - Cádiz (3-3) || Primera División 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 21:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Villarreal het dinsdag 26 oktober 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Cádiz (3-3)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Villarreal en Cádiz geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door C. Lozano, waarmee Cádiz met 0-1 de leiding nam. Villarreal kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Torres, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette C. Lozano zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cádiz de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Cádiz vergroot nadat C. Lozano de 1-3 wist te scoren. In de 80e minuut kwam Villarreal weer dichterbij, nadat B. Dia de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Villarreal. Het was A. Danjuma die in de 95e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro José Hernández Hernández bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Villarreal - Cádiz 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Cádiz Doelpunt C. Lozano met assist van A. Fernandez Cádiz 0-1
20' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Mandi Villarreal
32' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor A. Espino Cádiz
37' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Fali Cádiz
43' Doelpunt Villarreal Doelpunt P. Torres met assist van D. Parejo Villarreal 1-1
46' Doelpunt Cádiz Doelpunt C. Lozano met assist van Fali Cádiz 1-2
47' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor P. Alcacer Villarreal
50' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Lozano Cádiz
52' Doelpunt Cádiz Doelpunt C. Lozano met assist van R. Sobrino Cádiz 1-3
53' Wissel Cádiz Wissel I. Alejo voor I. Chapela Cádiz
53' Wissel Cádiz Wissel C. Akapo voor J. Jonsson Cádiz
59' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor I. Alejo Cádiz
61' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Mario Gaspar Villarreal
61' Wissel Villarreal Wissel F. Coquelin voor M. Trigueros Villarreal
62' Wissel Villarreal Wissel S. Aurier voor V. Iborra Villarreal
64' Wissel Cádiz Wissel S. Sanchez voor I. Carcelen Cádiz
70' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor F. Coquelin Villarreal
71' Wissel Cádiz Wissel F. Andone voor C. Lozano Cádiz
71' Wissel Cádiz Wissel T. Alarcon voor Fali Cádiz
74' Wissel Villarreal Wissel P. Estupinan voor Alfonso Pedraza Villarreal
74' Wissel Villarreal Wissel B. Dia voor P. Alcacer Villarreal
80' Doelpunt Villarreal Doelpunt B. Dia met assist van S. Aurier Villarreal 2-3
89' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Akapo Cádiz
91' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor V. Haroyan Cádiz
95' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Danjuma met assist van B. Dia Villarreal 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Cádiz
Opstellingen Villarreal - Cádiz
De opstellingen van Villarreal en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Cádiz

Villarreal en Cádiz treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Cádiz in de Primera División vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 1
Winst Cádiz 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 13e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 18e plaats.