Nabeschouwing Villarreal - Granada (0-0) || Primera División 2021/2022

Maandag 16 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Villarreal het maandag 16 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Granada (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Villarreal en Granada geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Foyth van Villarreal. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 82e minuut het veld moest verlaten. Het was Villarreal dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Villarreal, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Pablo González Fuertes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Villarreal - Granada 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor J. Foyth Villarreal
41' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Moreno Villarreal
46' Wissel Granada Wissel C. Bacca voor L. Suarez Granada
53' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor E. Capoue Villarreal
62' Wissel Granada Wissel A. Montoro voor L. Milla Granada
71' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
72' Wissel Villarreal Wissel D. Raba voor A. Moreno Villarreal
72' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor Y. Pino Villarreal
72' Wissel Villarreal Wissel R. Pena voor E. Capoue Villarreal
78' Wissel Villarreal Wissel P. Estupinan voor Alfonso Pedraza Villarreal
78' Wissel Villarreal Wissel F. Coquelin voor M. Trigueros Villarreal
80' Wissel Granada Wissel J. Molina voor D. Machis Granada
82' Tweede gele kaart Villarreal Tweede gele kaart voor J. Foyth Villarreal
85' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Pena Villarreal
86' Wissel Granada Wissel A. Soro voor A. Puertas Granada
86' Wissel Granada Wissel V. Diaz voor G. Sanchez Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Granada
Opstellingen Villarreal - Granada
De opstellingen van Villarreal en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Granada

Villarreal en Granada treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Granada in de Primera División vond plaats op 3 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Granada slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.