Nabeschouwing Villarreal - Levante (5-0) || Primera División 2021/2022

Maandag 3 januari 2022 - 19:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Villarreal het maandag 3 januari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Levante (5-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Levante is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 5-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door B. Dia, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Torres op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Villarreal, waarmee G. Moreno zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Villarreal geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Trigueros. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Villarreal. Deze werd gescoord door G. Moreno in de 79e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro José Hernández Hernández en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Villarreal - Levante 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Bardhi Levante
8' Doelpunt Villarreal Doelpunt B. Dia met assist van S. Chukwueze Villarreal 1-0
10' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Aurier Villarreal
13' Doelpunt Villarreal Doelpunt P. Torres met assist van V. Iborra Villarreal 2-0
37' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van M. Trigueros Villarreal 3-0
47' Gele kaart Levante Gele kaart voor C. Clerc Levante
50' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor V. Iborra Villarreal
59' Wissel Levante Wissel M. Malsa voor N. Radoja Levante
59' Wissel Levante Wissel P. Martinez voor G. Melero Levante
59' Wissel Levante Wissel E. Franquesa voor C. Clerc Levante
73' Wissel Villarreal Wissel A. Moreno voor M. Gomez Villarreal
73' Wissel Villarreal Wissel Y. Pino voor S. Chukwueze Villarreal
74' Doelpunt Villarreal Doelpunt M. Trigueros met assist van B. Dia Villarreal 4-0
76' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor M. Trigueros Villarreal
78' Wissel Levante Wissel D. Gomez voor J. de Frutos Levante
78' Wissel Levante Wissel Rober Pier voor E. Bardhi Levante
79' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van Y. Pino Villarreal 5-0
80' Wissel Villarreal Wissel D. Raba voor G. Moreno Villarreal
81' Wissel Villarreal Wissel N. Jackson voor B. Dia Villarreal
84' Wissel Villarreal Wissel Carlo voor M. Trigueros Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Levante
Opstellingen Villarreal - Levante
De opstellingen van Villarreal en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Levante

Villarreal en Levante treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Levante in de Primera División vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Levante slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 14
Winst Levante 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 10e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 20e plaats.