Voorbeschouwing Villarreal - Mallorca (0-0) || Primera División

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Villarreal het zaterdag 22 januari 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Villarreal Gelijk Winst Mallorca
1.47x inzet 4.5x inzet 6.5x inzet
LIVE Villarreal - Mallorca 0-0

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 om 16:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Villarreal - Mallorca volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 20 uur, 11 minuten en 8 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Mallorca
Opstellingen Villarreal - Mallorca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Villarreal - Mallorca

Villarreal en Mallorca treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Mallorca in de Primera División vond plaats op 19 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 9
Winst Mallorca 3
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 8e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Villarreal - Mallorca Opstelling Villarreal Opstelling Mallorca Live Villarreal - Mallorca Live Villarreal - Mallorca kijken Villarreal - Mallorca kijken Live Villarreal - Mallorca stream Villarreal - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Mallorca Uitslag Villarreal - Mallorca Statistieken Villarreal - Mallorca Primera División 2021/2022 Villarreal - Mallorca wedden Villarreal - Mallorca gokken Villarreal - Mallorca Unibet