In de Primera División neemt Villarreal het zondag 17 oktober 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Osasuna (1-2)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 1-2 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door L. Torro, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. Villarreal kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Moreno, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette C. Avila zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Osasuna de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Adrián Cordero Vega, waardoor Osasuna dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Osasuna
Goals
1
2
Balbezit
73%
27%
Gele kaarten
1
5
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
154
65
Gevaarlijke aanvallen
88
32
Passes
635
231
Overtredingen
8
13
Buitenspel
4
3
Corners
4
4
Wissels
5
3
LIVE Villarreal - Osasuna 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Osasuna Doelpunt L. Torro met assist van M. Sanchez Osasuna 0-1
30' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor S. Herrera Osasuna
33' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor E. Capoue Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel F. Coquelin voor E. Capoue Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor A. Moreno Villarreal
54' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Garcia Osasuna
55' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van Alfonso Pedraza Villarreal 1-1
60' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor U. Garcia Osasuna
69' Wissel Osasuna Wissel J. Martinez voor R. Garcia Osasuna
78' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor M. Trigueros Villarreal
78' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor A. Danjuma Villarreal
78' Wissel Villarreal Wissel P. Alcacer voor Y. Pino Villarreal
82' Wissel Osasuna Wissel C. Avila voor K. Garcia Osasuna
86' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor L. Torro Osasuna
87' Doelpunt Osasuna Doelpunt C. Avila Osasuna 1-2
88' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor C. Avila Osasuna
89' Wissel Osasuna Wissel Oier voor J. Moncayola Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Osasuna
Opstellingen Villarreal - Osasuna
De opstellingen van Villarreal en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Osasuna

Villarreal en Osasuna treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Osasuna in de Primera División vond plaats op 11 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 9
Winst Osasuna 8
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 11e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Villarreal - Osasuna Opstelling Villarreal Opstelling Osasuna Live Villarreal - Osasuna Live Villarreal - Osasuna kijken Villarreal - Osasuna kijken Live Villarreal - Osasuna stream Villarreal - Osasuna Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Osasuna Uitslag Villarreal - Osasuna Statistieken Villarreal - Osasuna Primera División 2021/2022 Villarreal - Osasuna wedden Villarreal - Osasuna gokken Villarreal - Osasuna Unibet