Nabeschouwing Almería - Girona (3-2) || Primera División 2022/2023

Donderdag 20 oktober 2022 - 19:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Almería het donderdag 20 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Girona (3-2)

Het Primera División duel tussen Almería en Girona is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 3-2 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Leo Baptistao, waarmee Almería met 1-0 de leiding nam. Almería vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. B. Toure op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Almería, waarmee A. Embarba zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 47 minuten deed R. Riquelme iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Girona werd verkleind tot 3-1. In de 83e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Girona speler C. Stuani.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Guillermo Cuadra Fernández en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Almería.

LIVE Almería - Girona 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Girona Gele kaart voor Y. Herrera Girona
13' Doelpunt Almería Doelpunt Leo Baptistao met assist van H. Mendes Almería 1-0
17' Doelpunt Almería Doelpunt E. B. Toure Almería 2-0
36' Gele kaart Girona Gele kaart voor S. Bueno Girona
38' Doelpunt Almería Doelpunt A. Embarba Almería 3-0
47' Doelpunt Girona Doelpunt R. Riquelme met assist van M. Gutierrez Girona 3-1
64' Wissel Almería Wissel S. Costa voor Leo Baptistao Almería
64' Wissel Almería Wissel L. Ramazani voor G. Melero Almería
69' Wissel Girona Wissel M. Vallejo voor V. Castellanos Girona
69' Wissel Girona Wissel Y. Couto voor A. Martinez Girona
72' Wissel Almería Wissel A. Pozo voor A. Embarba Almería
79' Wissel Girona Wissel V. Fernandez voor M. Gutierrez Girona
79' Wissel Girona Wissel T. Villa voor R. Riquelme Girona
83' Penalty Girona Penalty C. Stuani Girona 3-2
84' Wissel Almería Wissel Chumi voor E. B. Toure Almería
84' Wissel Almería Wissel F. Portillo voor L. Robertone Almería
85' Gele kaart Almería Gele kaart voor L. Ramazani Almería
92' Gele kaart Girona Gele kaart voor Bernardo Girona
97' VAR: Afgekeurd doelpunt Y. Herrera Ravelo Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Y. Herrera Ravelo Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Girona
Opstellingen Almería - Girona
De opstellingen van Almería en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almería gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Girona zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Almería - Girona

Almería en Girona treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Almería en Girona elkaar treffen in de Primera División.

Winst Almería 0
Winst Girona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almería op een 18e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 17e plaats.