Nabeschouwing Athletic Club - Mallorca (2-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 21:00 uur



In de Primera División 2021/2022 neemt Athletic Club het zaterdag 11 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Mallorca (2-0)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geëindigd in een 2-0 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door D. Vivian, waarmee Athletic Club met 1-0 de leiding nam. Athletic Club vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Williams op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Athletic Club.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Mallorca
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
19
8
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
91
108
Gevaarlijke aanvallen
55
49
Passes
357
406
Overtredingen
7
12
Buitenspel
3
0
Corners
7
2
Wissels
5
5
LIVE Athletic Club - Mallorca 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
60' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor D. Garcia Athletic Club
63' Wissel Athletic Club Wissel O. Zarraga voor U. Vencedor Athletic Club
63' Wissel Athletic Club Wissel N. Williams voor A. Berenguer Athletic Club
63' Wissel Athletic Club Wissel A. Villalibre voor R. Garcia Athletic Club
65' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Baba Mallorca
68' Doelpunt Athletic Club Doelpunt D. Vivian met assist van I. Muniain Athletic Club 1-0
72' Wissel Mallorca Wissel Lee Kang-In voor J. Mboula Mallorca
72' Wissel Mallorca Wissel A. Febas voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
73' Wissel Mallorca Wissel R. Battaglia voor I. Baba Mallorca
73' Wissel Athletic Club Wissel M. Vesga voor D. Garcia Athletic Club
74' Doelpunt Athletic Club Doelpunt I. Williams met assist van I. Muniain Athletic Club 2-0
77' Wissel Mallorca Wissel J. Sastre voor M. Valjent Mallorca
77' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor T. Kubo Mallorca
83' Wissel Athletic Club Wissel N. Serrano voor I. Williams Athletic Club
87' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Sedlar Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Mallorca
Opstellingen Athletic Club - Mallorca
De opstellingen van Athletic Club en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Mallorca

Athletic Club en Mallorca treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Mallorca in de Primera División vond plaats op 27 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Athletic Club 9
Winst Mallorca 4
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 9e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Athletic Club - Mallorca Opstelling Athletic Club Opstelling Mallorca Live Athletic Club - Mallorca Live Athletic Club - Mallorca kijken Athletic Club - Mallorca kijken Live Athletic Club - Mallorca stream Athletic Club - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Athletic Club - Mallorca Uitslag Athletic Club - Mallorca Statistieken Athletic Club - Mallorca Primera División 2021/2022 Athletic Club - Mallorca wedden Athletic Club - Mallorca gokken Athletic Club - Mallorca Unibet