Nabeschouwing Athletic Club - Rayo Vallecano (3-2) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Athletic Club het zaterdag 17 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Rayo Vallecano (3-2)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 3-2 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Rayo Vallecano
Goals
3
2
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
10
5
Aanvallen
90
94
Gevaarlijke aanvallen
38
54
Passes
318
491
Overtredingen
13
13
Buitenspel
3
3
Corners
2
7
Wissels
5
5
LIVE Athletic Club - Rayo Vallecano 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Rayo Vallecano
Opstellingen Athletic Club - Rayo Vallecano

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Athletic Club - Rayo Vallecano

Athletic Club en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 23 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Athletic Club 8
Winst Rayo Vallecano 3
Gelijkspel 3
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 6e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Athletic Club - Rayo Vallecano Opstelling Athletic Club Opstelling Rayo Vallecano Live Athletic Club - Rayo Vallecano Live Athletic Club - Rayo Vallecano kijken Athletic Club - Rayo Vallecano kijken Live Athletic Club - Rayo Vallecano stream Athletic Club - Rayo Vallecano Fox Sports Nabeschouwing Athletic Club - Rayo Vallecano Uitslag Athletic Club - Rayo Vallecano Statistieken Athletic Club - Rayo Vallecano Primera División 2022/2023 Athletic Club - Rayo Vallecano wedden Athletic Club - Rayo Vallecano gokken Athletic Club - Rayo Vallecano Unibet