Nabeschouwing Atlético Madrid - Cádiz (2-1) || Primera División 2021/2022

Vrijdag 11 maart 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Atlético Madrid het vrijdag 11 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Cádiz (2-1)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 2-1 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Atlético Madrid kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Joao Felix. Cádiz kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Negredo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette R. De Paul zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Atlético Madrid de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 88e minuut werd J. Serrano van Atlético Madrid met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Atlético Madrid het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Atlético Madrid dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Atlético Madrid - Cádiz 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Joao Felix Atlético Madrid 1-0
30' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor R. De Paul Atlético Madrid
33' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor R. Sobrino Cádiz
35' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Y. Carrasco Atlético Madrid
41' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor R. Mandava Atlético Madrid
41' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Simeone Atlético Madrid
45' Doelpunt Cádiz Doelpunt A. Negredo met assist van A. Espino Cádiz 1-1
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor Koke Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor Y. Carrasco Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel L. Suarez voor A. Griezmann Atlético Madrid
68' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt R. De Paul Atlético Madrid 2-1
73' Wissel Cádiz Wissel L. Perez voor Fede Cádiz
73' Wissel Cádiz Wissel A. Fernandez voor R. Sobrino Cádiz
83' Wissel Atlético Madrid Wissel Felipe voor J. Gimenez Atlético Madrid
83' Wissel Atlético Madrid Wissel J. Serrano voor Joao Felix Atlético Madrid
87' Wissel Cádiz Wissel I. Carcelen voor C. Akapo Cádiz
88' Rode kaart Atlético Madrid Rode kaart voor J. Serrano Atlético Madrid
90' Wissel Cádiz Wissel A. Perea voor A. Espino Cádiz
91' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Savic Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Cádiz
Opstellingen Atlético Madrid - Cádiz
De opstellingen van Atlético Madrid en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Cádiz

Atlético Madrid en Cádiz treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Cádiz in de Primera División vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 4
Winst Cádiz 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 4e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.